За клуба

REAL BIKERS REAL LIFE

H.O.G Sofia Chapter  е официалния клуб на притежателите и приятелите на Harley-Davidson Motorcycles. Той обединява всички свободомислещи хора, споделящи духа, традицията и културата на Harley-Davidson. Клубът е основан през 2015 година и от тогава членовете му непрекъснато се увеличават.

Ръководството и членовете му поддържат връзки и контакти с други клубове от цял свят и участват активно в мероприятията и събитията, организирани от H.O.G. – най-голямата в света организация на мотористи с над 1 милион членове по целия свят.

Като отговорен към членовете и обществото клуб, H.O.G. Sofia Chapter се включва активно в кампании за безопастност на пътя, акции за събиране на средства за нуждаещи се и благотворителни събития през цялата година.

В София от няколко ентусиасти и с подкрепата на Harley-Davidson Sofia, е основан е H.O.G. Sofia Chapter. На учредително събрание Клубът приема хартата и условията за членство на H.O.G. international. Организирано е първото международно събитие THREE MOUNTAINS RIDE във Велинград с участието на гости от други H.O.G. chapters от Румъния, Турция, Сърбия, Хърватска, Гърция и други.
H.O.G Sofia Chapter се развива и членовете му непрекъснато се увеличават. Организирано е първото международно пътуване на членове на чаптъра, както и множество събития и обучения. Организирано е второто международно събитие RIDE ON в Банско, отново с участието на гости от други H.O.G. chapters от Румъния, Турция, Сърбия, Хърватска, Гърция и други.

Най-много изминати километри за сезона от един член

28,500

Най-дълго изминато разстояние (км) за едно пътуване

10,500
Членовете на клуба вече са повече от 70, като болшинството от тях са притежатели на мотоциклети Harley-Davidson. Организирани са множество пътувания, както и третото - вече традиционно издание на RIDE ON събитието в Стара Загора. Присътват повече от 150 гости от други клубове.
През месец Април ще се състоят традиционните Harley Truck days, където любителите на мотоциклети ще могат да тестват новите модели Harley-Davidosin и да посрещнат атрактивния Harley truck. В периода 08.06-10.06 в София ще се състои събитието RIDE ON, организирано от H.O.G. Sofia Chapter и Harley-Davidson Sofia. To be continued....
БЕЗБРОЙ ВЪЗМОЖНОСТИ

Защо да станете част от H.O.G. Sofia Chapter

ЧЛЕНСТВО
Като член на H.O.G. вие се ползвате с мнгобройни възможности и предимства.
ПРИЯТЕЛСТВО
Всеки член на клуба се ползва с уважението и помощта на останалите членове без ограничения.
ЕДИНСТВО
Всеки организиран член става част от живота и събитията на клуба в рамките на своите собствени възможности.
LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE
Споделете духа и емоциите на свободата с Harley-Davidson Motorcycles.
МАРШРУТИ И СЪБИТИЯ
Ставате част от обществото на хората на свободния дух и безкрайните хоризонти. Новите приятелства и емоции са само началото.
ОПИТ И РАЗВИТИЕ
Получавате ясна, точна и проверена информация както за вашия Harley-Davidson така и за всичко, случващо се в света на мотоциклетите и мотористите.
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

СЛЕДВАЩИ СЪБИТИЯ

100 членове и нашето семейство продължава да расте! Станете член и се възползвайте от всички предимства сега!

От календара

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

сеп. 04, 2018

European Bike Week 2018 Faaker See

More than 125,000 revelers and more than 70,000 motorcycles arrive in the region of Carinthia, southern Austria, for the Harley-Davidson festival t

авг. 22, 2018

Roundabout Ride 2018

Roundabout Ride е събитие организирано от H.O.G. Sofia Chapter и Harley-Davidson Sofia. То ще се проведе в д

авг. 03, 2018

St. Petersbourg Harley Days, Russia

https://www.facebook.com/events/2050350871861224/

авг. 02, 2018

Istanbul H.O.G Rally

https://www.facebook.com/hog.bosphoruschapter

BulgarianEnglish