За клуба

REAL BIKERS REAL LIFE

H.O.G Sofia Chapter  е официалния клуб на притежателите и приятелите на Harley-Davidson Motorcicles. Той обединява всички свободомислещи хора, споделящи духа, традицията и културата на Harley-Davidson. Клубът е основан през 2015 година и от тогава членовете му непрекъснато се увеличават. Ръководството и членовете му поддържат връзки и контакти с други клубове от цял свят и участват активно в мероприятията и събитията, организирани от H.O.G. – най-голямата в света организация на мотористи с над 1 милион членове по целия свят.

Като отговорен към членовете и обществото клуб, H.O.G. Sofia Chapter се включва активно в кампании за безопастност на пътя, акции за събиране на средства за нуждаещи се и благотворителни събития през цялата година.

Най-много изминати километри за сезона от един член

28500

Най-дълго изминато разстояние (км) за едно пътуване

10500
Нашата История

ИСТОРИЯ НА КЛУБА

В София от няколко ентусиасти и с подкрепата на Harley-Davidson Sofia, е основан е H.O.G. Sofia Chapter. На учредително събрание Клубът приема хартата и условията за членство на H.O.G. international. Организирано е първото международно събитие THREE MOUNTAINS RIDE във Велинград с участието на гости от други H.O.G. chapters от Румъния, Турция, Сърбия, Хърватска, Гърция и други.
H.O.G Sofia Chapter се развива и членовете му непрекъснато се увеличават. Организирано е първото международно пътуване на членове на чаптъра, както и множество събития и обучения. Организирано е второто международно събитие RIDE ON в Банско, отново с участието на гости от други H.O.G. chapters от Румъния, Турция, Сърбия, Хърватска, Гърция и други.
Членовете на клуба вече са повече от 70, като болшинството от тях са притежатели на мотоциклети Harley-Davidson. Организирани са множество пътувания, както и третото - вече традиционно издание на RIDE ON събитието в Стара Загора. Приссътват повече от 150 гости от други клубове.
Най-интересното тепърва предстои
БЕЗБРОЙ ВЪЗМОЖНОСТИ

Защо да станете част от H.O.G. Sofia Chapter

ЧЛЕНСТВО
Като член на H.O.G. вие се ползвате с мнгобройни възможности и предимства.
ПРИЯТЕЛСТВО
Всеки член на клуба се ползва с уважението и помощта на останалите членове без ограничения.
ЕДИНСТВО
Всеки организиран член става част от живота и събитията на клуба в рамките на своите собствени възможности.
LIVE TO RRIDE - RIDE TO LIVE
Споделете духа и емоциите на свободата с Harley-Davidson Motorcycles.
МАРШРУТИ И СЪБИТИЯ
Ставате част от обществото на хората на свободния дух и безкрайните хоризонти. Новите приятелства и емоции са само началото.
ОПИТ И РАЗВИТИЕ
Получавате ясна, точна и проверена информация както за вашия Harley-Davidson така и за всичко, случващо се в света на мотоциклетите и мотористите.
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

СЛЕДВАЩИ СЪБИТИЯ

There are no upcoming events at this time.

100 членове и нашето семейство продължава да расте! Станете член и се възползвайте от всички предимства сега!

От календара

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НОВИНИ И СЪБИТИЯ